За Силвија

Контакт Нејзиниот денес!

Силвија мигрирале од нејзината родна Куба во Мајами во 1960 година и се пресели во Порторико каде што израснал и присуствуваше на Универзитетот во Порто Рико во Рио Piedras. Таа беше тука, каде што дипломира со диплома за наука за бизнис администрација. Непосредно по дипломирањето, Силвија се пресели во Мајами, каде што работел за повеќе од единаесет години со Ернст & Младите во нивните консалтинг оддел во Fort Lauderdale.

Her desire for change took her to the real estate industry in 1998 и таа се приклучи EWM Брокерите. Бидејќи на нејзиниот професионализам и посветеност, таа беше избран да биде дел од тим за продажба во центарот на Dadeland каде што работел за повеќе од шест години. Откако се занимаваа со широк спектар на клиенти од целиот свет, Silvia’s charisma and people skills have being unique components that have lead her to succeed in the very competitive real estate world.

Можете да се јавите на Silvia на:  lorenzo.s @ ewm.com или јавете се на неа: 305-775-1497!